6.5″ Bluetooth Hoverboard Self Balancing Electric Scooter UL Bag LED

$160.00

Clear

Description

Item specifics

Condition:
New: A brand-new, unused, unopened, undamaged item in its original packaging (where packaging is … Read more
Brand:

Unbranded

Certificate Standard: CE、RoHS、FCC、UL2272 MPN:

Does Not Apply

Battery: UL Certified 36V/2AH Lithium Battery Wattage: 2*300 Watts
Max Speed: 12Km/h Type: Hoverboard
Max. Load: 60kg/132lbs Country/Region of Manufacture: China
Running distance: Approx 10-15KM

 

 

Question 1: What does 6.5 mean? And what’s the weight limit and what is the age for ths product?
Answer: The 6.5 means the tires is 6.5 inches. The MAXIMUM weight limit is 220 lbs. There is no age limit on this hoverboard if that’s what you’re asking.
Question 2: Does this product have warranty? And how long?
Answer: Yes, we provide 1 years warranty for this hovernoard
Question 3: How long does it take to charge?
Answer:  It takes 3 to 4 hours to be fully charged.
Question 4: Does it come with a carrying case
Answer: yes, some type has carrying case is included
Question 5: Does it come with a charger
Answer: yes, the charger is included
Question 6: Dose it have a hove cap
Answer: No
Question 7: Can it be used on dirt or grass?
Answer: Yes, but it will cause the board to move slowly.
Question 8: My board is stuck in forward, does anyone know how to fix this
Answer:  We would suggest you calibrate the hoverboard to have a try, please lay it down on a flat surface, and then press the power button about 15 second.

This hoverboard support Bluetooth function, you could just use it to listen music.

HIGH LIGHTS:
HIGH QUALITY- Two Hours Charging, 12km/h Top Speed, 12.5 Miles Range and Weight Up to 220 lbs.
RIDE SAFE- UL 2272 Certified Smart Battery! No potential fire hazards.
MORE POWERFUL-Our hoverboard has Dual 300W Motors that help it climb slopes as steep as 25 degrees, making it the more powerful balance board on the market.
UPDATED FEATURES- LED headlights, battery indicators, rubber bumpers and two riding modes(Beginner and Advanced).
GET FASTER – One Day Processing, 2-5 Working Days Fedex Ground Service Shipping!
WARRANTY- One year limited warranty.
UL Certified US Standard Wall Charger, Double Protection, Double Safety!

SPECIFICATION:
Color:  Graffiti
UL 2272 Certified: Yes
Category: Two-wheel Self-balancing Electric Scooter
Battery: 36V 2000mah UL certified lithium batteries(Safe for ride)
Tyre Size: 6.5″
Body material: ABS + PC
Moter power: 300W x 2
Maximum speed: 12km/h (depends on rider’s weight, road conditions etc)
Running distance : Approx 10-15KM (About 12.5 Miles, depends on load and terrain)
Climbing capacity: approx 25°(depends on load)
Low battery protection: When battery is lower than 10%, it will slow down and finally stopped working
Working temperature: -15℃-45℃
Charging Temperature: 0℃-40℃
Charging Voltage: AC 110-240V 50-60HZ
Charging time: Approx 4hours
Net Weight: 8.66KG/19Lb
Maximum loads: 220Lbs
Body size: 635x 240 x 235mm
Waterproofness: Daily life waterproof
WHAT IS INCLUDED:
1x Self-balancing Scooter
1x US Plug Charger
1x English Manual

Additional information

Color:

Green-Gray A12 With Bluetooth No Bag, Yellow-Gray A12 With Bluetooth No Bag, Black-Gray A12 With Bluetooth No Bag, Orange-Gray A12 With Bluetooth No Bag, White-Gray A12 With Bluetooth No Bag, Pink A No Bluetooth no Bag, Green A No Bluetooth no Bag, Purple A No Bluetooth no Bag, Green A+Bluetooth no Bag, Chrome Black+Bluetooth With Bag, Chrome Sliver+Bluetooth With Bag, Blue Skull+Bluetooth With Bag, Carbon Fiber Black+Bluetooth With Bag, Carbon Fiber Green+Bluetooth With Bag, White+Bluetooth no Bag, Pink+Bluetooth no Bag, Blue+Bluetooth no Bag, Green+Bluetooth no Bag, Purple+Bluetooth no Bag, Chrome Gold+Bluetooth With Bag, Chrome Blue+Bluetooth With Bag, Blue With Bluetooth No Bag Tunnel Light, Blue With Bluetooth No Bag Tunnel Light, Black With Bluetooth No Bag Tunnel Light, Green With Bluetooth No Bag Tunnel Light, Green With Bluetooth No Bag Tunnel Light, Red With Bluetooth No Bag Tunnel Light

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.